Ovoce bylo prudce zmrazeno a následně pomalu sušeno ve vakuu. Díky tomu si zachovává svou chuť, vůni, strukturu, přirozenou barvu, ale také vitamíny, živiny a minerály. Zamíchejte do müsli, kaše nebo jogurtu. Užijte si příjemné křupnutí!
Arašíd má vysokou energetickou hodnotu, je tedy výborným zdrojem energie. Arašídy jsou jedinečným zdrojem zinku, vápníku, hořčíku, fosforu, železa, mědi i manganu.
Arašíd má vysokou energetickou hodnotu, je tedy výborným zdrojem energie. Buráky mají velký podíl vitamínů, tuků a také kalorií. Jsou jedinečným zdrojem zinku, vápníku, hořčíku, fosforu, železa mědi ba i manganu.
Šťáva z brusinek je plná důležitých enzymů a živin, které působí na určité druhy bakterií zodpovědných za opakující se problémy s močovými cestami.
Typické pro datle je vysoký obsah sacharidů a malý obsah vody. Jedná se o velmi bohatý a rychlý přísun energie pro organismus.
Semínka obsahují nenasycené mastné kyseliny – omega 3, které jsou vhodným zdrojem vitamínů a minerálů, například: A, E, zinek, vápník, železo, fosfor, mangan, měď, selen, draslík. V nejčistší formě bez jakýchkoliv úprav obsahují nejvíce vitamínů.
Goji jsou sušené plody kustovnice čínské, které obsahují 18 druhů aminokyselin, včetně všech osmi esenciálních (např. tryptofan či isoleucin) a až 21 stopových prvků. Goji jsou jedním z nejbohatších zdrojů karotenoidů ze všech známých plodů na zemi.
Semínka chia jsou superpotravinou, která jsou vhodným doplňkem stravy plným vitaminů a minerálů a pro svou schopnost vázat vodu.
Dokonalou kombinaci mrazem sušených jahod s bílou čokoládou si velmi rychle zamilujete. Ovoce i po obalení v čokoládě stále zůstává pěkně křupavé.
Dokonalou kombinaci mrazem sušených jahod s mléčnou čokoládou si velmi rychle zamilujete. Ovoce i po obalení v čokoládě stále zůstává pěkně křupavé.
Ledvinovník západní plodí ořechy jménem kešu. Hořčík nenasycené mastné kyseliny, železo, zinek, A, B1, E toto jsou nejvýznamnější vitamíny v oříšku, který pomáhá udržet správnou hladinu cholesterolu v krvi, slouží jako přirozené antidepresivum.
Ledvinovník západní plodí ořechy jménem kešu. Hořčík, nenasycené mastné kyseliny, železo, zinek, A, B1, E - toto jsou nejvýznamnější vitamíny v oříšku, který pomáhá udržet správnou hladinu cholesterolu v krvi, slouží jako přirozené antidepresivum.
Kešu ořechy organismu dodávají řadu vitamínů jako A, B či E, minerálních látek, nenasycených mastných kyselin i bílkovin. Co se týče minerálních látek, představují významný přírodní zdroj hořčíku.
Lahodnou máslovou chuť kešu ořechů v kombinaci s hořkou čokoládou si zamiluje každý. Kešu ořechy navíc organismu dodávají řadu vitamínů A, B či E, minerálních látek, nenasycených mastných kyselin i bílkovin.
Lahodnou máslovou chuť kešu ořechů v kombinaci s mléčnou čokoládou si zamiluje každý. Kešu ořechy navíc organismu dodávají řadu vitamínů A, B či E, minerálních látek, nenasycených mastných kyselin i bílkovin.
Kokosový ořech ukrývá dužinu a kokosové mléko. Dále obsahuje řadu proteinů, vlákniny, nenasycené tuky a cukry.
Kokosový ořech ukrývá dužinu a kokosové mléko. Je skvělým zdrojem vápníku potřebný pro správný růst nebo kondici kostí, kloubů, zubů a nehtů. Dále obsahuje řadu proteinů, vlákniny, nenasycené tuky a cukry. Kokos podpoří vaší imunitu.
Semínko plné živin. Vitamín B1, vitamín B2, vitamín B3, vitamín B5, vitamín B6, vitamín E, vápník, měď, železo, mangan, hořčík, fosfor, draslík, selen, zinek, vláknina, bílkoviny, omega-3 nenasycené mastné kyseliny - to vše v jednom semínku.
Při pravidelném používání příznivě působí na problémy se zažíváním, prospějete svému srdci a cévám. Pomáhá zvyšovat kvalitu vlasů a nehtů.
Lněné semínko zlaté má rozdíl od hnědého semínka má výraznější oříškovou chuť. Ve veganské stravě je používán jako náhrada vajec. U pravidelného používání příznivě působí na problémy se zažíváním.
Makadamové ořechy vynikají svým obsahem (jednoduchých) mononenasycených tuků, který mají ze všech ořechů vůbec nejvyšší. Jsou zdrojem manganu, selenu a vitaminů B1 i E. Obsahují všechny esenciální aminokyseliny.
Makadamové ořechy obsahují jednoduché nenasycené tuky, které jsou pomocníkem ve snížení cholesterolu v krvi. Působí zdravě také na srdce a jako prevence díky antioxidantům. Tyto ořechy se používají i v kosmetice pro svůj obsah tuků a olejů.
Mandle patří obecně mezi nejoblíbenější a nejdostupnější druhy ořechů. Kromě lahodné chuti, kterou každý dobře pozná na první kousnutí, obsahují vitamíny, minerální látky, vlákninu, bílkoviny i nenasycené mastné kyseliny.
Mandle jsou prospěšné našemu zdraví, jelikož jsou plné minerálů: především zinku, vápníku, draslíku, hořčíku, železa; obsahují vitamíny, nenasycené mastné kyseliny, vlákninu a bílkoviny. Mandlové oříšky pomáhají zlepšovat kvalitu vlasů, nehtů a pleti.
Mandle jsou plné minerálů, především zinku, vápníku, draslíku, hořčíku, železa a dalších vitamínů, nenasycené mastné kyseliny, vláknina a bílkoviny.
Mandle patří obecně mezi nejoblíbenější druhy ořechů. Jsou skvělým zdrojem vitamínů, minerálních látek, vlákniny, bílkovin i nenasycených mastných kyselin. Nyní jsou dostupné ve variantě s bílou čokoládou a sypaným kokosem.
Mandle patří obecně mezi nejoblíbenější a nejdostupnější druhy ořechů. Jsou vynikajícím zdrojem vitamínů, minerálních látek, vlákniny, bílkovin i nenasycených mastných kyselin.
Mandle patří obecně mezi nejoblíbenější a nejdostupnější druhy ořechů. Nyní jsou v dostání v kombinaci se slaným karamelem, kterou si určitě zamiluje každý.
Mandle patří obecně mezi nejoblíbenější a nejdostupnější druhy ořechů. Jsou vynikajícím zdrojem vitamínů, minerálních látek, vlákniny, bílkovin i nenasycených mastných kyselin. Nyní jsou dostupné ve variantě s uzenou příchutí na pochutnání i na svačinu.
Mandle patří obecně mezi nejoblíbenější druhy ořechů. Jsou vynikajícím zdrojem vitamínů, vlákniny, bílkovin i nenasycených mastných kyselin. Nyní jsou dostupné ve variantě s uzenou příchutí, ta je výborná jen tak na pochutnání nebo jako rychlá svačinka.
Mandle patří obecně mezi nejoblíbenější a nejdostupnější druhy ořechů. Jsou vynikajícím zdrojem vitamínů, minerálních látek, vlákniny, bílkovin i nenasycených mastných kyselin. Nyní jsou dostupné ve variantě s hořkou čokoládou.
Mandle patří obecně mezi nejoblíbenější a nejdostupnější druhy ořechů. Jsou vynikajícím zdrojem vitamínů, minerálních látek, vlákniny, bílkovin i nenasycených mastných kyselin. Nyní jsou dostupné ve variantě s mléčnou čokoládou.
Sušené mango je tropické ovoce, které se vyznačuje jedinečnou vůní. Je to zajímavá a výživná svačina, ale také skvělá přísada do různých pokrmů, např. do ranní ovesné nebo jiné kaše, kompotů, dezertů, salátů, koláčů, džemů a k plnění masa.
Para ořech je jádro ořechu s velmi tvrdou slupkou. Ořech je velice chutný a výživný. Obsahuje mnoho vitamínů: A, B1, B2, B3, D, selen, železo, hořčík, vápník, draslík a fosfor.
Para ořech je velice chutný a výživný. Obsahuje mnoho vitamínů A, B1, B2, B3, D, selen, železo, hořčík, vápník, draslík a fosfor. Své místo si para ořechy našly i v kuchyni či müsli mixech.
Pekanové ořechy jsou sladké, jemné a jsou velice podobné ořechům vlašským. Konzumace v rozumném množství vám může napomáhat při ochraně před žlučovými kameny, snižovat škodlivý cholesterol v krvi, podporovat mozkovou činnost a působí protizánětlivě.
Malá podlouhlá semena zvaná piniové oříšky jsou ukrytá v šiškách stromu pínie. Chutí jsou velmi podobná mandlím. Mají vysoké procento nenasycených mastných kyselin a tak blahodárně působí na srdce, cévy, nervový systém, plíce a pohlavní orgány.