Sušené datle bez pecek. Datle jsou oblíbenou pochoutkou, poskytují tělu zejména minerál draslík, jsou bohaté na vlákninu.
Sušené fíky jsou cenným zdrojem vlákniny, draslíku, vápníku, vitaminů skupiny B, flavonoidů a dalších živin.
Sušené mango poskytuje tělu podstatné množství vlákniny, draslíku, vitamínu C, betakarotenu a další cenné živiny.
Meruňky sušené na slunci mají tmavou barvu a jsou bohatým zdrojem živin a vynikajícím zdrojem vlákniny. Obsahují dále velké množství vitaminu A, E, niacinu, draslíku, železa, mědi a manganu.
Mochyně, tzv. třešeň Inků, je chutný plod jihoamerického stromu. Vyniká obsahem vlákniny, vitaminu C, antioxidantů a řady dalších prospěšných látek.
Lyofilizované maliny, tedy maliny sušené mrazem, procházejí procesem, při kterém je ovoce prudce zmraženo a následně pomalu sušeno ve vakuu. Zde dochází k odstranění 95 % vody a také kyseliny octové. Tímto si ovoce zachovává vitamíny, živiny a minerály.
Sušené brusinky plody. Vhodné k přímé konzumaci. Může obsahovat stopy arašídů, skořápkových plodů, mléka, obilovin obsahujících lepek, sóji a sezamu.
Brusinky v hořké čokoládě obsahují proslazené brusinky 33 %, které jsou obaleny hořkou čokoládou - 65 %.
Velmi chutná směs ořechů, arašíd a rozinek poskytuje tělu energii i rozmanité biologicky aktivní látky.