Bezlepkový kynutý chléb snídaňový je speciálně určen pro osoby dodržující bezlepkovou dietu nebo pro ty, kteří se snaží lepek ve své stravě omezit. Bezlepkové pečivo je navíc i bez sóji a vajec.
Bezlepkový kynutý chléb světlý je speciálně určen pro osoby dodržující bezlepkovou dietu nebo pro ty, kteří se snaží lepek ve své stravě omezit. Bezlepkové pečivo je navíc i bez sóji a vajec.
Guarová guma představuje prášek bez zápachu a chuti. Výborná náhrada lepku při domácím pečení. Lze ji využít při zahušťování omáček, krémů, kaší i polévek. Působí jako stabilizátor a emulgátor.
Jáhelná kaše je skvělou volbou pro všechny, kteří chtějí nebo potřebují rychlý a výživný pokrm, ať už k snídani nebo třeba ke svačině. Kaše je vyrobena ze 100% BIO jáhel obsahující řadu látek prospěšných pro lidský organismus.
Popcorn představuje potravinu, která je poměrně málo energeticky vydatná. Aby si své příznivé výživové údaje zachovala, je ho potřeba připravovat bez tuku nebo použít vysoce kvalitní olej, který se nepřepaluje, například kokosový olej.
Hledáte zdravější variantu křupání nejen k televizi? Přírodní kukuřičné křupky jsou to, co hledáte. Přirozeně bezlepkové a na jazyku se rozplývající kukuřičné křupky přijdou k chuti dětem i dospělým.
Mandlová mouka je vhodným doplňkem při pečení ve vaší kuchyni. Je základem oblíbených makronek. Díky samotným mandlím, které obsahují spoustu bílkovin, tuků a cukrů, představuje mandlová mouka bohatý zdroj energie.
Mandlová mouka se vyrábí ze sladkých mandlí. Je vhodná jako náhrada klasické mouky pro bezlepkovou dietu, vegany i vegetariány.
Instantní rýžová kaše vhodná nejen pro ty s bezlepkovou dietou. Kaše je vyrobena ze 100% BIO rýže bohaté na vitamíny (skupina B, E), minerální látky (mangan, železo, selen, zinek, fosfor, měď, vápník), polysacharidy, bílkoviny a mastné kyseliny.
Tapioková mouka se získává z hlízy jihoamerického manioku, což je okopanina podobná bramboře. Tato mouka je oblíbená díky své výživové hodnotě, proto ji ve svém jídelníčku ocení každý, kdo vyhledává zdravé potraviny. Tapioková mouka je bezlepková.
Tapiokové perly se vyrábějí z hlízy jihoamerického manioku — okopanina podobná bramboře. Tapiokové perly jsou bezlepkové, s nízkým obsahem cholesterolu, bohaté na vápník, hořčík, draslík, železo, vlákninu a vitamín B.
Xantanová guma představuje prášek bez zápachu a chuti. Výborná náhrada lepku při domácím pečení. Lze ji využít hned do několika druhů těsta i bezlepkových lahůdek. Působí jako stabilizátor a emulgátor.