Guarová guma představuje prášek bez zápachu a chuti. Výborná náhrada lepku při domácím pečení. Lze ji využít při zahušťování omáček, krémů, kaší i polévek. Působí jako stabilizátor a emulgátor.
Mandlová mouka je vhodným doplňkem při pečení ve vaší kuchyni. Je základem oblíbených makronek. Díky samotným mandlím, které obsahují spoustu bílkovin, tuků a cukrů, představuje mandlová mouka bohatý zdroj energie.
Mandlová mouka se vyrábí ze sladkých mandlí. Je vhodná jako náhrada klasické mouky pro bezlepkovou dietu, vegany i vegetariány.
Tapioková mouka se získává z hlízy jihoamerického manioku, což je okopanina podobná bramboře. Tato mouka je oblíbená díky své výživové hodnotě, proto ji ve svém jídelníčku ocení každý, kdo vyhledává zdravé potraviny. Tapioková mouka je bezlepková.
Tapiokové perly se vyrábějí z hlízy jihoamerického manioku — okopanina podobná bramboře. Tapiokové perly jsou bezlepkové, s nízkým obsahem cholesterolu, bohaté na vápník, hořčík, draslík, železo, vlákninu a vitamín B.